E-pilot ALBER – elektromotorni pogon za invalidske vozičke

Skuter za ročne invalidske vozičke.

Povpraševanje

Polja označena z * so obvezna.

Opis

Proizvajalec: ALBER

SPEED UP YOUR LIFE

Odlična kombinacija športno-elegantnega dizajna in popolne ergonomije: e-pilot podjetja Alber prepriča. V nekaj sekundah spremeni vaš invalidski voziček v športno vozilo – dinamično kombinacijo za vsakodnevno uporabo. To odpravlja nadležno iskanje parkirnega prostora in dolgočasen prenos v in iz avtomobila. Močna vilica, vgrajen akumulatorski paket in zmogljivo pogonsko kolo odlično združujeta športen dizajn in prefinjeno ergonomijo.

JUST KEEP ON GOING

Peljite se do centra, obiščite prijatelje ali preprosto uživajte v naravi. Ni problema z e-pilotom: samo priklopite ga na ročni invalidski voziček, ga vklopite in obrnite plin. Tukaj gremo. Tudi razdalje do 50 km zaradi velikega Li-Ion akumulatorja niso problem. Ko pridete do cilja, odstranite e-pilot in vozite z vašim invalidskim vozičkom kot običajno – popolno prilagodljivost.

JUST MASTER YOUR WAY

Premagajte meje, uživajte novo svobodo. E-pilot ponuja novo vrsto mobilnosti. Zahvaljujoč velikemu sprednjemu kolesu lahko enostavno razširite možnosti ročnega invalidskega vozička. Umazana cesta ali slabo podzemlje ni problem. Celo robnik je mogoče enostavno premagati.

JUST FASTER

Pametne funkcije na poti: zahvaljujoč izbirnemu paketu mobilnosti plus se lahko e-pilot podaljša z uporabnimi funkcijami, kot je navigacijska funkcija, ki je dostopna z invalidskim vozičkom, ali razširitev hitrosti na 20 km / h. Zaradi tega je potovanje zelo zabavno in hitreje boste dosegli svoj cilj.