E-pilot ALBER – elektromotorni pogon za invalidske vozičke

Dodatni električni pogon za ročne invalidske vozičke.

Povpraševanje

Polja označena z * so obvezna.

Opis

Proizvajalec: ALBER

Odlična kombinacija športno-elegantnega dizajna in popolne ergonomije: e-pilot podjetja Alber prepriča. V nekaj sekundah spremeni vaš invalidski voziček v športno vozilo – dinamično kombinacijo za vsakodnevno uporabo. To odpravlja nadležno iskanje parkirnega prostora in dolgotrajen prenos v in iz avtomobila. Močna vilica, vgrajen akumulatorski paket in zmogljivo pogonsko kolo odlično združujeta športen dizajn in prefinjeno ergonomijo.

Peljite se do centra, obiščite prijatelje ali preprosto uživajte v naravi. Ni problema z e-pilotom: samo priklopite ga na ročni invalidski voziček, ga vklopite in obrnite ročico za hitrost.  Tudi razdalje do 50 km zaradi velikega Li-Ion akumulatorja niso problem. Ko pridete do cilja, odstranite e-pilot in vozite z vašim invalidskim vozičkom kot običajno.

Premagajte meje, uživajte novo svobodo. E-pilot ponuja novo vrsto mobilnosti. Zahvaljujoč velikemu sprednjemu kolesu lahko enostavno razširite možnosti ročnega invalidskega vozička. Makadamska cesta ali slab teren ni problem. Celo robnik je mogoče enostavno premagati.

Pametne funkcije na poti: zahvaljujoč opciji Mobility plus paketa se lahko uporaba e-pilota razširi s funkcijami, kot je navigacija, ki kaže poti dostopne z invalidskim vozičkom, ali povečanje hitrosti na 20 km/h. Zaradi tega je potovanje zelo zabavno in hitreje boste dosegli svoj cilj.

SAMO V KOMPLETU Z ETAC IN SORG INVALIDSKIMI VOZIČKI