Ropox dvižna miza in premična miza z oporo spredaj, zadaj

Povpraševanje

Polja označena z * so obvezna.

Opis

Dvižna miza z nastavljivo višino, ki ljudem z motnjami v gibanju nudi potrebno podporo za sedenje. Miza je še posebej primerna za treninge delovne terapije in fizioterapije ter kot pripomoček v zasebnih domovih, kjer uporabnik potrebuje mizo s posebnimi funkcijami podpore.

Miza ima električno nastavitev višine ter krmiljenje z ročnim upravljalnikom. Ko uporabnik želi vstati, se lahko drži za mizo in za pomoč pri stoječem položaju uporabi opore za roke. Po potrebi lahko namestite tudi oporo za hrbet, oporo za kolena in oporo za peto.

Ljudje z omejeno fizično sposobnostjo bodo morda potrebovali sistem dviganja oseb. Uporabniku nežno pomaga od sedečega do stoječega položaja – in obratno – in negovalci se s tem izognejo fizičnemu naporu pri težkem dviganju.

 

Premična podporna miza za invalide

Dvižna miza za sedenje miza, ki ljudem z omejeno telesno zmogljivostjo nudi potrebno pomoč, da se postavijo v stoječ položaj in se usedejo. Ima ergonomsko zasnovo in inteligentne funkcije, zaradi katerih so uporabniki bolj neodvisni in samozavestni. Je tudi tabela, ki se pogosto uporablja na treningih iz delovne in fizioterapije.

 

Dvižna premična miza, ki uporabniku nudi potrebno pomoč

Miza ima električno nastavitev višine od 75-135 cm, zaradi česar je primerna tako za stoječ kot sedeč položaj. Z ročnim upravljalnikom lahko enostavno nastavite višino mize. Namizni ročaji in opori za roke uporabniku pomagajo, da se trdno drži, ko želi vstati. Od tu se lahko oseba z rokami potegne v pokončen položaj. Če je potrebna dodatna podpora, lahko namestite sistem dvigal.

Ko uporabljate dvigalo, pritrdite zanko na mizo, na katero se lahko uporabnik nasloni. Uporabnik se lahko zanese na zanko, če jih ne more stati ali sedeti brez opore, ko je nastavljena višina. Dviganje osebe in nastavitev višine lahko aktivirate hkrati ali ločeno. V praksi je zaradi tega miza Ropox zelo prijazna do uporanika, hkrati pa povečuje varnost uporabnika.

Ergonomska podporna miza, ki jo lahko prilagodite individualnim potrebam

Po višini nastavljiva miza je opremljena s svetlo sivo laminatno namizno ploščo s črnim robom. Ima praktično in priročno velikost 68 cm širine in 79 cm globine.

Miza je elegantne oblike, ki se dobro prilega zasebnim domovom. V rehabilitacijskih centrih je primerna tudi za delovno terapijo in fizioterapijo. Ročno krmiljenje, opore za roke, namizni ročaji in zavorna kolesa so serijsko priložena mizi. Namizna plošča ima izrez v obliki polmeseca z izrezom, ki uporabniku omogoča, da se postavi v udoben položaj za mizo. Če imate raje kvadratno mizo, lahko v izrezu kliknete kos v obliki polmeseca.

Nekateri uporabniki morda potrebujejo več podpore kot običajna tabela. Če je tako, lahko na mizo namestite opore za peto in koleno. Noge držijo v položaju in olajšajo dviganje. Seveda ima podporna plošča pete nedrsečo površino za večjo varnost.

Prav tako je mogoče namestiti hrbtno oporo. To pomaga uporabniku v stoječem položaju. Podpora za hrbet se lahko nastavi po višini in vstran, da uporabniku nudi optimalno podporo.

Uporabnik postane samozavesten in naloge skrbnikov se zmanjšajo

Mobilna stoječa / podporna miza koristi tako uporabniku kot skrbniku. Uporabnik postane bolj samozavesten pri spreminjanju položaja za mizo. Uporabnikova kakovost življenja postane bolj neodvisna.

Ko uporabnik postane bolj samostojen, se naloge negovalcev zmanjšajo in količina dvigovanja težkih delov je zmanjšana. To izboljšuje njihovo zdravje in varnost pri delu.

Zasnova in značilnosti mize so ergonomske, kar olajša uporabo in prilagajanje. Izpolnjuje ali presega ustrezne standarde za invalide. Vgradno stojalo in sedežna miza sta odobrena za uporabniško težo 135 kg.

Ker je miza preizkušena in odobrena v skladu s standardi, ste lahko prepričani, da je varna in trajna pri uporabi.

Dvižna-podporna miza je idealna rešitev kot samostojna / podporna miza za gibalno ovirane osebe tako v zasebnih domovih kot v profesionalnih okoljih.

Samostojna dvižno-podporna miza – tehnična sprecifikacije

Izdelano v skladu z naslednjim standardom: DS / EN12182-2012

Maks. uporabniška obremenitev: 135 kg

Višina: 75-135 cm

Barva: siva

Opis Ropox mize

Dodatki

ImeSlikaŠifra
Sistem za dvigovanje osebe10-76303
Naslon za hrbet10-76314
Opora za koleni10-76320
Opora za peti oblazinjeno z gumo10-76322
Opora za zadnjico10-76304
Polnilec za elektriko10-76311
Polmesec z izrezom20-30523
Polmesec brez izreza20-30527