Nosilci za vozičke

Neodvisna komunikacija v vsakem trenutku dneva – to je naša misija. Pravilna namestitev naprav za podporno in nadomestno komunikacijo je bistvenega pomena za odzivanje na potrebe kupcev. Znamka Rehadapt zagotavlja domiselne in prilagodljive rešitve za večino invalidskih vozičkov.

Povpraševanje

Polja označena z * so obvezna.

Opis

Montažni sistemi

Obstaja veliko vrst invalidskih vozičkov, med katerimi so pogosto pomembne razlike. Ne glede na invalidski voziček bomo komunikacijsko napravo, stikalo ali krmilo montirali tako, da bo zavarovano in pravilno nameščeno, da ga bo oseba, ki ji je namenjeno, lahko uporabljala! Sistem omogoča preprosto uporabo in hitro prilagajanje tudi brez orodij. Preberite več o naših različnih montažnih sistemih »Monty 3D«, »Hybrid 3D« ter »Light 3D« in njihovih kompletih.

za naprave do
3/6 kg*
6/13 lbs
* z M3D Plus

Monty 3D
Izjemne mehanske lastnosti za večino rešitev za invalidske vozičke.

za naprave do
1,8 kg
4 lbs

Hybrid 3D
Ekonomično združuje lahkotnost različice L3D in trpežnost različice M3D.

za naprave do
1,2 kg
2,6 lbs

Light 3D
Vitek in eleganten dizajn, ki pa kljub temu še vedno pooseblja temeljne vrednote znamke Rehadapt.

Prižeme za okvirje

Na voljo imamo velik izbor osnovnih prižem, s katerimi lahko naše nosilce pritrdite na kateri koli ročni ali električni invalidski voziček. To pomeni, da lahko naprave vpnete na kateri koli okvir, naslonjalo za roke, naslonjalo za noge ali celo pod sedež.

Kompleti stojal za invalidske vozičke znamke Rehadapt ustrezajo zahtevam za medicinske pripomočke; biti morajo skladni in označeni z edinstvenim identifikatorjem pripomočka (UDI). Da bi to dosegli, ne da bi pri tem ogrozili potrebno prilagodljivost za izpolnjevanje zahtev posamezne stranke, smo ločili komplete stojal za invalidske vozičke od prižem za okvirje. Ne pozabite, da morate poleg stojala za invalidski voziček zato naročiti še prižemo za okvir.

Kompleti

Zaradi standardizacije skladno z opredelitvijo medicinskega pripomočka in poenostavitve nekateri kompleti vključujejo več delov, kot jih je dejansko potrebnih, tj. izbiro cevi različnih dolžin ter različic ročic in vijakov. Podobno ob dobavi ročic »QuickShift« za delovanje brez orodja dostavimo tudi ustrezne šesterorobe vijake, če je treba denimo dodatno zavarovati postavitve. Dodatne cevi in deli zagotavljajo večjo prilagodljivost pri sestavljanju stojala.

Stojalo Standard

Tricevna rešitev za najpogostejše primere

Stojalo »Plus«

Daljša roka z dvocevno rešitvijo za večjo nosilnost in stabilnost na daljši razdalji.

Stojalo »TT«

Poenostavljena dvocevna rešitev za otroške in športne invalidske vozičke

Ukrivljeno stojalo

Dodatna poravnava pri namestitvi naprave na daljavo