Leon Kameleon otroški invalidski voziček – KARMA Europe

Odkrite skriti potencial otrok

Samostojna mobilnost igra ključno vlogo v zgodnjih fazah duševne rasti. Kameleon je pediatrični elektromotorni invalidski voziček, zasnovan za varno podporo otrokom pri tem prehodu. Prilagodljiv sedežni sistem lahko podpira zapletene potrebe po pozicioniranju otrok, ko rastejo, s 85-odstotno dinamiko rasti v razpoložljivem razponu konfiguracij sedežev, kar jim omogoča, da postanejo eno s Kameleonom.

Prilagojena je tako, da ustreza potrebam otrok, starih od 3 do 12 let.

Povpraševanje

Polja označena z * so obvezna.

Opis

Odraščanje s Kameleonom

Prilagodljivost igra ključno vlogo pri otroških invalidskih vozičkih.

Na voljo sta dve velikosti sedeža, ki pokrivata širino sedeža od 250 do 400 mm, za uporabnike od približno 3 do 12 let. Je eden stroškovno najučinkovitejših pediatričnih vozičkov na trgu..

Kameleonovo edinstveno naslonjalo lahko sprejme do šest neodvisno nastavljivih plošč za hrbet. Plošče so na voljo v dveh velikostih in nudijo natančen nadzor celotne višine, širine in celo oblike naslonjala.

Različne funkcije pozicioniranja

300 mm dvig

Vsak otrok bi moral imeti v svoj električni voziček vgrajeno funkcijo dviga sedeža. Otrokom omogoča interakcijo z vrstniki na ravni oči, kar je ključnega pomena za razvoj samozavesti. Uporabnikom omogoča doseganje novih višin, spodbujanje neodvisnosti in olajšanje socialne interakcije.

45° naklon

Uporabnikom omogoča, da sami spremenijo svoj položaj in prenesejo težo z zadnjice na hrbet, da ohranijo držo in razbremenijo pritisk. Ta funkcija pomaga tudi pri stabilnosti in dobri drži med vožnjo, zaradi česar je vožnja varnejša in udobnejša.

130° biomehanski električni/ ročni naklon

Zmanjša strižne sile, da zagotovi podporo uporabniku in stabilnost med postopkom ležanja.

140° biomehanske električni / ročni dvižni podnožniki

Iztegnite se, ko se dvignete, da se ujema z naravnim iztegom noge, kar preprečuje stiskanje za zagotovljeno udobje. Podnožniki omogočajo tudi nastavljivost dolžine, kota kolen in kota podnožja.

Sedež s hitrim odpiranjem

Mehanizem za hitro sprostitev lahko pomaga spremljevalcu pri transportu invalidskega vozička.

Dobavitelj lahko po potrebi tudi enostavno zamenja sedež z drugo šasijo.

Video predstavitev invalidskega vozička na elektromotorni pogon Leon Kameleon:

Barve ohišja

Rumena

Rdeča

Modra

Diamantno črna