EVO Altus invalidski voziček – KARMA Europe

EVO Altus širi že tako obsežno paleto izdelkov Karma. S svojo edinstveno zasnovo in obliko v kombinaciji s številnimi funkcijami in zmožnostjo enostavne prilagoditve za individualno prilagajanje je odlična izbira za vaš novi stoječi električni voziček – stojka.

Povpraševanje

Polja označena z * so obvezna.

Opis

EVO Altus očara s svojim izjemno nizkim sedežem do tal (41,5 cm), v kombinaciji s kapaciteto baterije do 85 Ah, ki omogoča do 54 km dosega vožnje brez kakršnih koli omejitev pri položaju sedeža. Ozka 610 mm širina ohišja EVO omogoča uporabnikom natančno navigacijo v notranjih prostorih. EVO Altus in EVO Lectus LR imata izjemno nizko višino sedeža od tal 415 mm, kar uporabnikom omogoča udobno upravljanje motornih vozil, dostopnih z invalidskim vozičkom, in dvig do miz, kar zagotavlja večje udobje in dostopnost v vsakdanjem življenju. Torej, ne glede na to, ali ste v sedečem/stoječem/ležečem položaju ali celo v osebno prilagojenem stoječem položaju, nič ni nemogoče! Voziček ponuja različico možnosti hitrosti v razponu od 6/10/12 km/h, to v povezavi s preizkušenim hidravličnim neodvisnim sistemom vzmetenja šasije, ki maksimira udobje in kakovost vožnje Evo Altusa. Med razvojem EVO Altusa je bila enostavna nastavitev in servisiranje v ospredju njegove zasnove, kar dobavitelju omogoča, da enostavno povečajo globino sedeža brez potrebe po kakršnih koli dodatnih komponentah, kot so prečne vezi. R-Net-kontrolni sistem je na vozičku standardno nameščen. To vam omogoča upravljanje številnih električnih funkcij vozička prek komandne ročice, ta sistem pa služi tudi kot platforma za široko paleto specializiranih krmilnih elementov, kot so upravljanje vozička z brado, upravljanje z glavo in upravljanje s stikali, ima celo možnost upravljanja infrardečih in naprave Bluetooth prek komandne ročice z R-Net. Možnosti so neskončne.

Video predstavitev invalidskega vozička na elektromotorni pogon EVO Altus:

Biomehansko pozicioniranje

Zasnova EVO Altus z različnimi biomehanskimi nastavitvami:

  • Električne nastavitve z zmanjšanjem strižnih udarcev,
  • Biomehansko nastavljvi nasloni za roke in
  • Biomehanski električno nastavljivi nasloni za noge za maksimalno oporo in udobje pri sedenju.

Sedež se premika z gibanjem telesa, kar zmanjšuje učinek strižne sile, ohranja vse opore v pravilni poravnavi s telesom in zagotavlja maksimalno stabilnost sedenja.

Barve ohišja

Oranžna

Bela

Srebrno črna